Red onze dieren sticker

15,00

Bij brand is het redden van mensenlevens de eerste taak van de hulpdiensten. Daarna bekommerd zich men om het gebouw. Aan huisdieren wordt soms minder gedacht, maar voor veel mensen zijn ze wel erg belangrijk. Met deze handige sticker maak je aan de hulpdiensten in 1 opslag kenbaar welke en hoeveel huisdieren in huis aanwezig zijn. Zo kunnen zij zich mee inzetten om je geliefde huisdieren te redden.

Categorie:

Beschrijving

Bij brand is het redden van mensenlevens de eerste taak van de hulpdiensten. Daarna bekommerd men zich meestal om het gebouw. Aan huisdieren wordt soms minder gedacht, maar voor veel mensen zijn ze wel erg belangrijk. Met deze handige sticker maak je aan de hulpdiensten in 1 opslag kenbaar welke en hoeveel huisdieren in huis aanwezig zijn. Zo kunnen zij zich mee inzetten om je geliefde huisdieren te redden.

Op deze handige red-onze-dieren-sticker kan je zelf heel makkelijk schrijven dmv een alcoholstift. Kleefinstructies kan je hier vinden. En verwijderen nadien gaat weer even makkelijk als aanbrengen.

Afmeting: 30x23cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red onze dieren sticker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *