Lever je bestand in PDF aan op ware grootte met minimum resolutie van 300 DPI
DPI = dots per inch ofwel het aantal punten dat per inch gedrukt worden.
Lever je bestand ware grootte met minstens 300DPI. Vergroot geen bestanden van lage resolutie want dit geeft een onscherp drukresultaat. Wij raden aan je bestand op te maken in Adobe Illustrator, Indesign of Photoshop. Sla je bestand nadien op als PDF.

Lever je bestanden aan met overloop van 1mm zonder snijlijnen
Afloop, overloop, bleed. Veel woorden voor dezelfde betekenis. De overloop is een extra omranding rond je ontwerp waar je je achtergrond laat door lopen. Deze extra overloop zullen wij voor je weg snijden. Voor onze stickers vragen wij een overloop van 1mm. Dus als je een ronde sticker van 4cm wil bestellen dan lever je een bestandje aan van 4,1cm, zonder snijlijnen.
Waarom moet je die overloop van 1mm toepassen op het ontwerp van je stickers? Bij het snijden kan er steeds een kleine verschuiving optreden. Wanneer je geen overloop voorziet kan je dus een wit randje rond je sticker krijgen. Door je achtergrond 1mm te laten overlopen ga je de mogelijke minimale verschuiving niet opmerken omdat de achtergrond van je ontwerp door loopt.

Zorg dat de kleurdekking nooit hoger is dan 280%
De totale optelsom van je inktbezetting mag voor onze stickers nooit hoger zijn dan 280%  (de percentages van cyaan, magenta, geel en zwart bij elkaar opgeteld). Als de inktbezetting hoger dan 280% is kunnen er vlekken of vegen op de stickers komen te staan.